Mogelijkheden HYR

Super blij zijn we dat we eindelijk kunnen vertellen dat we vanaf mei 2016 een samenwerking aangaan met De Hollandsche Ijsselruiters in Oudewater. Deze Locatie past perfect bij wie wij zijn en wat wij doen.

 • 20 x 60 binnenbaan met Agterberg bodem
 • 20 x 60 buitenbaan met Agterberg bodem
 • longeercircel/paddock
 • 16 pensionstallen
 • Wasplaats met warm en koud water.
 • Kantine met zicht op de binnenbaan
 • buitenkantine met zicht op de buitenbaan
 • mooi ruim parkeerterrein
 • knhs wedstrijden
 • onderlinge wedstrijden

De evenementen zullen voortaan op deze toplocatie worden georganiseerd!  Ook de meeste groepslessen zullen op deze locatie worden gegeven. Er is de mogelijkheid om met je eigen paard of pony op deze locatie groepslessen te volgen maar ook op een huurpaard. We hebben acht fijne pony’s tot onze beschikking.

Ook zijn er nog pensionstallen beschikbaar!

Dus ben je op zoek naar groepslessen op niveau? Wil je lessen volgen met veel individuele aandacht waar altijd op een positieve manier gezocht wordt naar de verbetering van zowel ruiter als paard?

De lessen van Tamara Bulham worden gegeven aan personen die hun rijvaardigheden willen verbeteren. Van beginners tot ruiters op hoger niveau, iedereen is welkom.

Er is de mogelijkheid om op een lease-pony te lessen maar ook om met je eigen paard/pony bij ons lessen te volgen!

De instructie wordt gekenmerkt door het werken aan een bevestigde basis en van daaruit het uitvoeren van oefeningen tot het hoogste niveau. Belangrijk is dat zowel paard en de ruiter plezier aan het onderricht hebben en ieder op zijn eigen niveau en mogelijkheden.

Indien je kiest voor een maandabonnement, les je 1x per week 60 minuten. De groepslessen zijn op de Beijersche Hoeve. In overleg kan er ook op andere locaties in groepsverband worden gereden.

In het inschrijfformulier kan je je voorkeur aangeven wanneer je graag wilt lessen. Dit geldt voor zowel maandabonnementen als losse privélessen. Dit is onder voorbehoud. Tamara Bulham zal nog contact met je opnemen om de lesdagen en tijden te bevestigen.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0651007054 of stuur een e-mail naar info@tamarabulham.com

Op je inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Tamara Bulham van toepassing. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging met daarbij de algemene voorwaarden. Lees deze goed door, onderteken de inschrijfformulieren  en stuur deze aan terug. Je inschrijving is dan helemaal compleet.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  X