Mogelijkheden groepslessen

Ben je op zoek naar groepslessen op niveau? Wil je lessen volgen met veel individuele aandacht waar altijd op een positieve manier gezocht wordt naar de verbetering van zowel ruiter als paard?

De lessen van Tamara Bulham worden gegeven aan personen die hun rijvaardigheden willen verbeteren. Van beginners tot ruiters op hoger niveau, iedereen is welkom.

Er is de mogelijkheid om op een lease-pony te lessen maar ook om met je eigen paard/pony bij ons lessen te volgen!

De instructie wordt gekenmerkt door het werken aan een bevestigde basis en van daaruit het uitvoeren van oefeningen tot het hoogste niveau. Belangrijk is dat zowel paard en de ruiter plezier aan het onderricht hebben en ieder op zijn eigen niveau en mogelijkheden.

Indien je kiest voor een maandabonnement, les je 1x per week 60 minuten. De groepslessen zijn op de Beijersche Hoeve. In overleg kan er ook op andere locaties in groepsverband worden gereden.

In het inschrijfformulier kan je je voorkeur aangeven wanneer je graag wilt lessen. Dit geldt voor zowel maandabonnementen als losse privélessen. Dit is onder voorbehoud. Tamara Bulham zal nog contact met je opnemen om de lesdagen en tijden te bevestigen.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0651007054 of stuur een e-mail naar info@tamarabulham.com

Op je inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Tamara Bulham van toepassing. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging met daarbij de algemene voorwaarden. Lees deze goed door, onderteken de inschrijfformulieren  en stuur deze aan terug. Je inschrijving is dan helemaal compleet.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Geef een antwoord

  X