KNHS dressuur wedstrijden bij P.S.C. Zilverstad

Elk indoorseizoen en outdoorseizoen organiseert Paardensportcentrum Zilverstad  maandelijks KNHS dressuurwedstrijden. Er kunnen proeven gereden worden voor pony’s en paarden in de klassen B t/m ZZ-Licht in het outdoor seizoen en t/m M2 in het indoorseizoen.

De proeven worden de outdoor periode gereden in de 30/60 baan waar een ring in word geplaatst. Er wordt binnen worden losgereden in de 20/40 baan. In de hal bij het losrijden is ook de kantine, het is wel mogelijk om bij de proeven te gaan kijken.

De proeven worden de indoor periode gereden in de 20/40 binnenbaan en er word buiten in de 30/60 baan losgereden.

De wedstrijden vinden plaats in januari, februari, Maart, April, mei, Juni, Juli, September, Oktober, November. Voor actuele data verwijzen wij u naar de wedstrijdkalender op www.tamarabulham.com of neem contact op via 0651007054

Onze enthousiaste groep vrijwilligers maken het mogelijk om deze wedstrijden te organiseren. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons op de wedstrijden willen ondersteunen. Vind jij dit leuk om een keer te doen of misschien wel elke maand, mail ons dan via info@tamarabulham.com

Onze gezellige kantine is altijd open voor hapje en een drankje.

Ook is het mogelijk om voor de wedstrijd een keer te komen oefenen op de locatie de kosten hiervan zijn €9,50 per combinatie.

Het startgeld bedraagt voor de paarden €15,- per proef en voor de pony’s €10,- per proef

De winnaars ontvangen prijzengeld of waardebonnen.

 

Aanmelden kan hieronder.


 Inschrijven KNHS indoor 23-03-2024 

 

Wil je BB starten dat kan aan aanmelden kan hieronder

Inschrijven KNHS BB 23-03-2024 indoor 

 

 

X