Instructie team Zilverstad

Vianne

Ik ben Vianne van Leerdam. Vanaf mijn 9e ben ik gaan paardrijden op de manege in Lopik. Ik vond dit zo leuk dat ik op mijn 10e verjaardag een pony kreeg, een New Forest pony. Jewel was toen 3 jaar oud en was net zadelmak. Hij was erg ondeugend en eigenwijs. Ik ben er vaak vanaf gevallen maar heb van hem veel geleerd. Ik heb met hem M1 dressuur gereden. 

Na de middelbare school ben ik naar NHB Deurne gegaan waar ik de opleiding Horse & Leisure heb behaald.

Ik heb bij verschillende maneges en dressuurstallen stage gelopen en daar veel ervaring opgedaan. Hier heb ik ook mijn instructeurs diploma gehaald. Op mijn 16e hebben mijn ouders
en paard voor me gekocht, een KWPN-er.

Wahare was toen 5 jaar oud en net ingereden. Dankzij de fijne lessen van Tamara rij ik nu Z1 dressuur met hem. Ik ben een echte ‘dressuurmuts’ maar af en toe buitenrijden, springen en crossen vind ik ook erg leuk!


 

Sheila

 

Graag wil ik mijzelf voorstellen aan jullie!

Ik ben Sheila van Roon, woon in Gouda en heb een hele lieve soms ondeugende haflinger Ashwin. Wij trainen bij Tamara en starten op dit moment in de M2 tussen de paarden,
met Ashwin ben ik alle klasse door gevlogen en hoop ik dit jaar de punten voor het Z te halen. Het lijkt mij erg gaaf om met Ashwin zo ver mogelijk in de dressuur te komen en hier trainen wij dan ook hard voor.

Vanaf kleins af aan rijd ik al paard en heb altijd eigen pony’s/paarden gehad. Juli rond ik mijn 1e jaar af voor mijn instructie diploma ik ben dan aspirant instructeur.

Ik volg deze opleiding via de knhs. Ik geef op dit moment al een aantal privé lessen aan erg leuke combinaties. Lesgeven doe ik met zo veel plezier, dat ik hier graag verder mee wil. Ik vond het dan ook erg leuk toen Tamara mij vroeg om bij haar les te komen geven, en kan nu niet wachten om te beginnen.
Graag wil ik mijn kennis en passie met jullie delen!

Ik hoop snel met jullie kennis te maken op Paardensportcentrum Zilverstad.

 Tamara

Ik ben Tamara Bulham vanaf mijn 9e mocht ik na lang zeuren eindelijk op paardrijden. Dit was op de oude locatie van de Zilverstadruiters.
1,5 jaar later kreeg ik mijn eigen pony Trix.

Ik heb van deze pony vooral  leren doorzetten. Ik viel er in het begin minimaal 1x per dag af.

Met mijn 13e kreeg ik mijn eerste paard Nepal. Ik heb hem doorgereden tot ZZ-licht startgerechtigd en M-springen.

Zodra ik van school kwam ben ik in de paarden gaan werken en daarnaast de Orun-opleiding gaan doen. Deze heb ik afgerond t/m niveau 4.
Ik kan niet wachten om met jullie kennis te maken op onze ”eigen” plekje in Schoonhoven.

 
 
 
 
 
 
 


X